[td_block_14 limit=“3″ custom_title=“Най-вкусните палачинки според вас“ block_template_id=““ sort=“popular“ category_ids=“2,3,4,14,8″][td_block_14 limit=“3″ custom_title=“Най-новите рецепти за палачинки “ block_template_id=““ sort=““ category_ids=“2,3,4,14,8″]

Какво е Palachinki.com?

Palachinki.com е мястото в Интернет, където всички любители на палачинките могат да намерят най-разнообразни рецепти за палачинки от целия свят, да споделят опит и мнение за различните начини на приготвяне на палачинки и най-вече – да споделят любовта си за този изключително вкусен и обичан десерт.

Сайтът е разделен на няколко основни направления – едното е представяне на най-разпространените и често приготвяни палачинки – например американска палачинка, палачинка с кисело мляко и палачинка с прясно мляко; второто направление включва различните рецепти за палачинки; третото представя уредите (тигани и ел. уреди) за приготвяне на палачинки (всички онези неща, които правят готвенето на палачинки лесно и приятно). Естествено сме разделили вкусовете и всеки фен може да намери любимите си сладки и солени палачинки в удобни за ползване групи. Ако ви доскучее, може да прочетете любопитни факти за палачинките или да се посмеете с вицовете за палачинки.

Българският онлайн потребител има възможност да черпи информация от стотици кулинарни сайтове – от лични блогове до големи портали – но в българския Интернет нямаше сайт, посветен само и единствено на нейно величество палачинката. Нашата цел е Palachinki.com да стане това място.