Категория Уреди за готвене на палачинки

Уреди за палачинки

В 21 век ще е несериозно да разчитаме само на тиганите за приготвяне на палачинки, затова сме подготвили следната селекция от уреди за палачинки. Някои хора наричат електрическите уреди машини за палачинки (мечтатели), или котлон за палачинки (тук веднага се сещаме за газов котлон, но не за това иде реч), но реално става въпрос за едно и също нещо.

Всеки уред в класацията е тестван в домашни условия, за да е сигурно, че приготвяните палачинки са от най-добро качество, т.е. много вкусни. В списъка не са включени уреди за палачинки за индустрията (хотели, заведения, ресторанти и т.н.), защото те са предмет на отделно изследване, и критериите при техния подбор са различни.

още

Най-добрите тигани за палачинки

Освен сместа за палачинки, и естествено майстора-готвач, от огромно значение за качеството на нашата палачинка са пособията, с които готвим. Ето защо по-долу ще подберем топ 5 най-добри тигани за палачинки.

още

Тук разглеждаме всички уреди за приготвяне на палачинките – най-подходящите тигани, купи, бъркалки, котлони и всичко, което ни помага да сготвим вкусни палачинки.